Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Start admitere la Universitatea Tehnică a Moldovei!

Admiterea bate la ușă! De luni, 24 iulie 2023, absolvenții liceelor, colegiilor/centrelor de excelență și altor instituții de învățământ preuniversitar vor face primul pas într-o nouă etapă a vieții lor, cea a studiilor universitare.

Cei mai nerăbdători candidați la studii au reușit deja să stabilească o primă conexiune  cu universitatea spre care aspiră studiind ofertele facultăților – unii sunt deja fermi în alegerea pe care urmează să o facă, alții mai ezită. E și firesc – e o alegere extrem de importantă, care vă va marca viitorul! Iar pentru ca să luați o decizie corectă și fermă, vă îndemnăm să țineți cont de următorii pași pe care urmează să-i parcurgeți în perioada admiterii.

Universitatea Tehnică a Moldovei vă oferă în acest sens detalii privind:

Programare depunere actelor: https://utm.md/depunere/registration.html;

Calendarul admiterii: https://admitere.utm.md/licenta/calendar-admitere/;

Planul de admitere: https://admitere.utm.md/licenta/plan-admitere/;

Actele necesare: https://admitere.utm.md/licenta/acte-necesare-ciclul-1/;

Facilități: https://admitere.utm.md/licenta/facilitati-admitere/;

Amplasarea comisiilor: https://admitere.utm.md/licenta/amplasarea-comisiilor-tehnice/.

De altfel, până la deschiderea în format fizic a Comisiei de Admitere, cei mai deciși candidați au reușit deja să-și depună online dosarele de admitere. Apropo, ei nu sunt obligați să aștepte data-limită de depunere a actelor în original – o pot face în orice zi, începând chiar de astăzi.

Astfel, încă din etapa Admiterii, veți resimți beneficiile tehnologiei, având un motiv în plus să optați pentru continuarea studiilor la UTM, care este cea mai tehnologizată Universitate din țară.

Venind la UTM, veți face cea mai bună alegere!

Inginerii creează Viitorul!

DIstribuie

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email