Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

START online Admitere-2023 la UTM

La fel ca și în anii precedenți, Admiterea-2023 la Universitatea Tehnică a Moldovei va oferi candidaților la studii diverse instrumente online de informare, consulting, dar și pentru înregistrarea prealabilă la concursul de admitere, facilitând astfel desfășurarea procesului de admitere.

Dovedindu-se a fi foarte solicitată la admiterile din anii precedenți, Aplicația online oferă și în anul curent multiple avantaje caracteristice inovațiilor de acest fel. Accesând https://admitere.utm.md/inregistrare-online/, creați contul personal și urmați instrucțiunile, care se rezumă la doar 4 pași pentru preînregistrarea online la Admiterea-2022:

  1. Înregistrarea datelor personale pentru înscrierea la concursul de admitere și încărcarea copiei buletinului de identitate;
  2. Completarea datelor din actul de studii preuniversitare și încărcarea copiilor diplomelor de BAC/colegiu/centru de excelență/licență/școală medie;
  3. Încărcarea actelor ce confirmă statutul candidatului cu facilități la admitere (după caz);
  4. Selectarea specialităților/programelor de studii la care candidații doresc să fie înmatriculați, bifându-le în ordine descrescătoare, conform preferințelor.

Astfel, beneficiază de un șir de facilități, cum ar fi economisirea timpului și evitarea cozilor și aglomerației la Comisia de admitere. Totodată, permite un acces facil – având formulare intuitive și instrucțiuni clare, anexarea actelor în format electronic fiind foarte simplă. Iar la final candidații obțin o confirmare instantanee de primire a actelor, oferindu-se astfel o asigurare că actele au fost înregistrate cu succes.

Totuși, Comisia de Admitere a UTM vă recomandă, dragi candidați la studii, să nu ezitați să ne vizitați, avantajul prezenței fizice fiind de asemenea prioritar – aici veți putea adresa toate întrebările care vă interesează și veți obține astăzi o viziune mai clară asupra domeniilor de studii și perspectivele acestora.

DIstribuie

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Telegram
Email